free html hit counter

You Will Hear A Radio Interview With A Famous Cardiologist

You Will Hear A Radio Interview With A Famous Cardiologist

You meet a famous person and you do an interview him/her. How the interview will be?A.B.A.B.A.B.A.B.Bantuin dunk :)​

Daftar Isi

1. You meet a famous person and you do an interview him/her. How the interview will be?A.B.A.B.A.B.A.B.Bantuin dunk :)​


Jawaban:

A. Omg, hello you're the famous person on TikTok right. with your permission I would like to get a quick interview.

B. Uhm, sure.

A. So how old are you actually?

B. I'm 21 years old

A. And how'd you get famous?

B. Well I accidentally found this app and try it and yeah it's quite a surprise for me too.

A. Thank you so much, i really appreciate it.

B. your welcome.

maaf kalo salah


2. buatkanlah dialog interview menyanyi dalam bentuk simple past tense situation you interview one of famous singer,you friend is a famous singer


Interviewer: good morning Taylor, i hope you OK
Singer: Morning, i am Ok
Interviewer:can you telling for me and your fans aboute your plan ini future
Singer: Oh yes sure, now i am making my a new single, and i hope my new single is succes.
Interviewer:Oh, thats great, thank you for your time Taylor, have a nice day
Singer: Ok, you too

3. siapa yang tau percakapan dalam soal, You hear part of interview with a sportsman, what's is the situation? mau percakapannya dong​


Jawaban:

He has decided to retire.


4. where do you possibly hear such an interview​


Jawaban:

at the office

hope it can help you!

Jawaban:

di mana Anda mungkin mendengar wawancara seperti itu

Penjelasan:

ini cuma artinya aja kak

maap klo salah


5. what will be questioned in a job interview


are you single or married?

6. Was sleeping when my father...the announcement about me in the radio. a. hear b. heard c. was hearing d. hears e. will hear


Jawaban:

B. Heard

Penjelasan:

maaf kalo salah :>


7. andy, the radio broadcater , is having an interview with prof nyoman, a biologht. they are talking about white pelicans


andy, seorang penyiar radio sedang ber interview dengan prof Nyoman, seorang biologis. mereka membahas tentang pelicans putih

8. If you are on a school interview and you are asked “why did you choose this school?” What will you answer?


I will answer, because this school is very good
maaf bila salah thxI Will answer "because the school is very nice and suitable with my criteria"

9. Apa arti you are more likely to hear back on your application if you followup with a message


you are more likely to hear back on your application if you followup with a message​ atau dalam bahasa indonesia Anda lebih mungkin untuk mendengar kembali aplikasi Anda jika Anda menindaklanjuti dengan pesan. Merupakan salah satu contoh kalimat yang digunakan oleh seseorang dalam mengirimkan email Follow Up setelah melamar pekerjaan.

Pembahasan:

kalimat ini merupakan contoh kalimat di dalam Email Follow Up dalam melamar pekerjaan.

Biasa digunakan oleh seseorang yang sedang menunggu hasil setelah mengirim Curriculum Vitae, lamaran pekerjaan atau setelah melakukan wawancara pekerjaan disuatu perusahaan. berdasarkan artikel The Balance Careers menyatakan sebagian besar hiring manager setuju bahwa menindaklanjuti dengan cara sopan dan profesional akan membantu seorang pelamar pekerjaan lebih menonjol dibandingkan pelamar lainnya. dengan mengirimkan email Follow Up  dapat memperlihatkan bahwa pengirim merupakan kandidat yang antusias terhadap pekerjaan tersebut. Namun, dalam penggunaan kata kata harus lebih diperhatikan, karena dengan kalimat yang berlebihan akan mengganggu pihak recruiter yang akan berdampak merugikan proses lamaran pekerjaan pengirim email Follow Up.

Pelajari lebih lanjut:

Materi tentang arti bahasa inggris: brainly.co.id/tugas/14827969

#BelajarBersamaBrainly

#SPJ1


10. peuple dan listen / hear radio with their​


Jawaban:

ears

Penjelasan:

ear itu telinga, karena telinga ada 2 jadi ditambah kan s. semoga membantu!

Jawaban:

ear.

Penjelasan:

orang mendengar radio dengan telinga mereka.

semoga membantu, semangat!


11. arrange these jumbled words into meaningful sentences... 1.moment-in-there-a-commercial-be-break-will 2.rudi-interview-is-an-holding-superstar-with-famous-a-film 3.mind-radio-off-would-turning-you-the-? 4.selected-the-rosy-be-program-best-television-broadcast-to 5.sukarno-people-famous-liked-very-he-by-is-man


1. there will be a commercial break moment/?
2. rudi is holding an film interview with a famous superstar
3. would you mind to turning off the radio?
4. rosy selected to be the best televesion broadcast
5. gatau susah

semoga membantu

12. in this part you will hear a short dialogue... Tolong dong kepepet nih​


Jawaban:

1. i have a good news

2. congratulations

3.he will tell

4.well/but (?)

5. the thing is (?)

maaf ya klo salah... ada yang gk yakin... smoga membantu


13. Fill in the blanks with the word you hear! A train stops at the​


Jawaban:station

Penjelasan:

Jawaban:

Penjelasan:train station


14. Tania:I have a very important interview tomorrow.But I have arranged some appointments with customers. Lia:I_____the appointments.I believe they will understand your situation. A.suggest you rearranging B.suggest you to rearrange C.suggest you rearrange


Jawaban:

B. suggest you rearranging

Penjelasan:

semoga membantu.......

Jawaban:

b

Penjelasan:

semoga kalian betul yaa


15. You are speaking very quietly, I … hear youa. Mustb. Canc. Willd. Can't​


Jawaban:

d.Cant ( tidak bisa )

Penjelasan:

Arti dari soal tsb

Kamu berbicara sangat pelan, Aku Tidak Bisa memdengarmu

Semoga Membantu & Bermanfaat :)

╰─➤[tex]{\boxed{\bold{\red{}\boxed{\mathfrak{}\blue{JAWABAN:}}}}}[tex]

➤D.Cant

( Tidak Bisa )

[tex]{\boxed{\bold{\red{}\boxed{\mathfrak{}\blue{PENJELASAN:}}}}}[/tex]

You are speaking very quietly, I … hear you

( Kamu berbicara dengan sangat pelan, aku ... mendengar kamu )

A. Must ( harus )

B. Can ( Bisa )

C. Will ( akan

D. Can't ( tidak bisa ) ✓✓

➤Jadi, Jawaban nya Adalah D.Cant

[tex]Maaf\ Bila\ Salah[/tex]


16. iklan yang disampaikan oleh penyiar dengan menggunakan materi iklan yang telah dipersiapkan sebelumnya disebut A iklan televisi radio B iklan Spot radio C iklan radio D iklan interview radio​


A ikan televisi radio

Penjelasan:

maaf kalosalah

Jawaban:

A.ikan televisi radio

Penjelasan:

maaf kalo sala salah


17. Back to School with Brainly - Tolong bantu jawab ya. Praciticing 'will' and 'going to'. A: I can't hear the television! B: I (turn) ____ it up so you can hear it.


Mapel : Bahasa Inggris

Kategori : Intention to Do Something

Kata kunci : Intention to Do Something, English

Kode : 10.5.3


Jawaban:

To complete the conversation, we must first understand the context.

A: I can't hear the television!

B: I (turn) ____ it up so you can hear it.


In practicing both will and going to, here's how both works:

I will turn it up so you can hear it.

I am going to to turn it up so you can hear it.


Yuk, lanjut menjawab soal berikutnya: https://brainly.co.id/tugas/16224106


18. A. i can't hear the radioB. i will/i am going to turn it up for you​


I will turn it up for you. ✔️

Gunakan will jika tidak ada rencana sebelumnya.Gunakan be (am/is/are) going to jika sudah direncanakan sebelumnya.

Terjemah bebas:

A: Aku tidak dapat mendengar suara radionya.

B: Aku akan menaikkan volumenya untukmu.

Si B menaikkan volume radio tanpa ada rencana sebelumnya, dia melakukannya seketika itu.

___________


19. they will ask you a lot of qustions at the interview. you ... a lot of qustions at the interview​


Menurut aku

Jawaban:

Have

Penjelasan:

You have a lot of questions at the interview

Sama,koreksi:

Pertanyaan2 bahasa inggrisnya questions bukan qustions

Semoga bermanfaat


20. Task 8 Complete the sentences with will or won't. Use the interview to help you.​


Jawaban:

1. wont

2. will

3. will

4. wont

5. will

6. will

7. will

8. will

Penjelasan:

maaf kalo salah, no 5&6 agak bingung tpi moga membantu ya


Kategori b_inggris