free html hit counter

Choose The Correct Item Would You Mind

Choose The Correct Item Would You Mind

mind - dusting - Would - the - table - you -?a. Would you the table dusting mind?b. Would you mind the table dusting?c. Would you dusting the table mind?d. Would you mind dusting the table?​

Daftar Isi

1. mind - dusting - Would - the - table - you -?a. Would you the table dusting mind?b. Would you mind the table dusting?c. Would you dusting the table mind?d. Would you mind dusting the table?​


Jawaban:

mind - dusting - Would - the - table - you?

a. Would you the table dusting mind?

b. Would you mind the table dusting?

c. Would you dusting the table mind?

d. Would you mind dusting the table?

artinya

membersihkan - debu - Apakah - meja - Anda?

a. Apakah Anda dari meja membersihkan debu ?

b. Apakah Anda membersihkan meja dari debu?

c. Apakah Anda membersihkan dari debu meja?

d. Apakah Anda membersihkan debu dari meja?

Penjelasan:

Semoga membantu


2. B. CHOOSE THE CORRECT ANSWER1. My honey, would you mind ... the window?a. in openingb. for openingc. about openingd. opening​


Jawaban:

menurut saya yah

bisa inj opening and for opening

soalnya sama

maaf kalo salah:)


3. 4. Mind - if - you - Would - ask-something? - 1Which isthe correctarrangement of the jumble word?a. I ask you something? if wouldyou mindb. Would you mind I ask yousomething is?c. Would you mind if I ask yousomething?d. Would I mind if you asksomething?Read the dialog bellow thenanswer the questions number​


Jawaban:

c. would you mind if i ask you something?

semoga membantu

Jawaban:

C. Would you mind if I ask you something?

(Maaf klo salah , semoga membantu ^^)


4. Task make the verb into correct from!1. would you like ( clean ) the blackboard? Answer:2. would you please ( eat ) the friedrice? Answer:3. would you like ( close ) the window? Answer:4. would you mind ( sweed ) the floor? Answer: 5. would you ( read ) this book, please? Answer: jawab yang cepat ya!!! ☺️​


Jawaban:

1. would you like ( clean ) the blackboard?

Answer: would you like to clean the blackboard ?

2. would you please ( eat ) the friedrice?

Answer: would you please eat the friedrice  

3. would you like ( close ) the window?

Answer: would you like to close  the window?

4. would you mind ( sweep ) the floor?

Answer: would you mind to sweep the floor

5. would you ( read ) this book, please?

Answer: would you read this book please ?

Penjelasan:

NOPE


5. 1.take this book to the office.(would you mind). 2.Don't leave the door open(would you mind).


1. Would you mind to take this book to the office?

2. Would you mind not to leave the door open?


maaf kalau salah

1. would you mind to take this book to the office?

2. would you mind to not leave the door open?


6. would you mind ……….. (change) the channel?


Jawaban:

Would you mind changing the channel?


7. Choose the correct sentence. * 10 points a.Would you mind took the dictionary for me, please? b.Would you mind to taking the dictionary for me, please? c.Would you mind taking the dictionary for me, please? d.Would you mind take the dictionary for me, please?


Jawaban:

the correct sentence is....

d. Would you mind take the dictionary for me, please?


8. would you mind ................... the floor------------------------Mengapa-------------Mengapa (arti dari jawaban ) ​


Jawaban:SWEEPING

Penjelasan: ARTI = APAKAH ANDA BERMINAT MENYAPU LANTAI.


9. Label the pictures with the information in the box. Anda dapat menambahkan dengan frase "please", "Could you", "Would you mind", atau "Do you mind"​


Jawaban:

1. be quiet

2. raise your hand

3. open your book

4. pay attention

5. sit down

6. take out your book

7. stand up

8. listen

Penjelasan:

maaf kalo salah

Answer :

1. be quiet Please

2. Please raise your hand

3.Could you open your book

4.would you mind to pay attention

5.sit down

6.could you take out your book

7.stand up

8.listen


10. Would you mind read the data taken from the computer?


would you mind READING the data taken from the computer?
akankah kamu keberatan membaca data yang d ambil dari komputer?

11. arrange the word into a correct answer a - would - mind - you - speaking - little - slowly - more - ?


what yes yes no no yes....

Jawaban:

Would - you - mind - speaking - a - little - more - slowly?


12. Who would say this? Choose the correct person ( a, b, or c ).​


Jawaban:

directoreditorcostume designercatererdialogue coach

Penjelasan:

director=sutradara=ngarahin kamera dan tetek bengeknyaproducer=nyumbang duit sama ngasih opinieditor=motong2 clipnyacostume designer=ya desain kostumextra=pemain figuranmake-up artist=perias wajahdialogue coach=yg ngarahin aksen, pembawaan saat bicara, dsbstunt double=yg ganti aktor pas adegan2 berbahaya

13. would you mind not talking during the lesson


Apakah anda tidak keberatan untuk tidak berbicara selama pelajaran berlangsung?

14. . Would you mind not ...... in class during the lesson ? 2. Could you .... me the exam sheets? 3. Can you ...... the boxes inside ? 4. Would you mind ... us some useful tips? 5. Would you mind.....some food at canteen for me ?


Jawaban:

1. Eat

2. Give

3. See

4. Give / share

5. Buy


15. would you mind ......the garden


would you mind to water the garden

16. would you mind passing me the sugar on the table ?​


Penjelasan:

maukah kamu memberikan saya gula di atas meja?


17. 1. Would you mind not ...... in class during the lesson ? 2. Could you .... me the exam sheets? 3. Can you ...... the boxes inside ? 4. Would you mind ... us some useful tips? 5. Would you mind.....some food at canteen for me ?


Jawaban:

1. Apakah Anda keberatan ...... di kelas selama pelajaran?

2. Bisakah Anda .... saya lembar ujian?

3. Bisakah Anda ...... kotak-kotak di dalamnya?

4. Maukah Anda ... beberapa tips berguna untuk kami?

5. Apakah Anda keberatan..... beberapa makanan di kantin untuk saya?

Penjelasan:

semoga bermanfaat

jangan lupa follow aku nanti aku follow balik kamux

(◠‿◕)

talkingpassputgiving buying

kata mind harus diikuti bentuk verb1+ing.

jika tidak atas kata mind, diikuti verb1.

talk= berbicara, ngobrol

pass= ambilkan

put= meletakkan

give= memberi

buy= membeli

_______

semangat belajar....


18. Latihan SoalChoose the correct alternative for the following:1.......... I borrows a pen, please? (Will / Could / would)2. Akbar : " I've forgotten my wallet.Komar : "Don't worry............ lend you some money if you like. (Could / Will / Would)........ you like to come to the cinema tonight? (Could / Can / Would)4. Do you mind ......... the window please? (to close / closing / closed)5. Would you mind ......... me with these boxes? (Help / Helping / if helping)3.​


Penjelasan:

1. could

2. could

3. would

4. to close

5. help

(maaf kalo salah)

Choose the correct alternative for the following:

1. Could I borrows a pen, please? (Will / Could / would)

2. Akbar : " I've forgotten my wallet.

Komar : "Don't worry I will lend you some money if you like. (Could / Will / Would)

3. Would you like to come to the cinema tonight? (Could / Can / Would)

4. Do you mind closing the window please? (to close / closing / closed)

5. Would you mind helping me with these boxes? (Help / Helping / if helping)

sorry kalau salah :3


19. choose a verb in the box to complete the sentence. don't forget to put the verb in the correct form. would you mind ......... this in your class?


would you mind to teach this in your class

20. would you not ( - ) would you mind ( + ) buat 5 yang would you not and would you mind​


Jawaban:

would you mind giving me the remote?

would you mind getting my phone?

would you mind buying your brother a ice cream?

would you mind helping me?

would you mind to help me with my homework?

would you not annoyed me?

would you not join our grup?

would you not follow us?

would you not help me?

would you not give me the remote?


Kategori b_inggris